Курс по английски език за първокласници

Целогодишен курс по английски език за първокласници

Скъпи родители,
С удоволствие бихме искали да Ви информираме, че записването за следващата 2022/2023 учебна година вече започна.

Обучението на първокласници се провежда по системата Jolly Phonics. Това е изключително ефективна фонетична система за начално ограмотяване по английски език. За нейните предимства бихте могли да се запознаете в наша статия тук.

Графикът на часовете се определя спрямо Вашите възможности и възможностите на Eзиков център „Малвина“. Занятията обикновено се провеждат два пъти седмично, с продължителност 60 минути всяко.

Курс по английски език – индивидуално обучение или в малка група?

В Езиков център “Малвина” предлагаме както индивидуално обучение, така и обучение в малка група. Какви са предимствата на всяко едно от тях?

Индивидуално обучение

• Предимствата на индивидуалното обучение са, че видът темперамент и стилът на работа на детето са определящи за темпото на процеса на обучение. Учителят във всеки един момент подкрепя детето в трудностите, които е необходимо да се преодоляват. Детето получава цялото внимание на учителя и не се разсейва от присъствието на други деца. Този вариант е подходящ за деца, които са по-срамежливи и не обичат състезателността. На такива деца контактът само с учителя е достатъчен и те се чувстват спокойни и уверени. В процеса на работа има възможност да се създаде предразполагаща атмосфера, в която детето да изяви силните си страни. Така тези деца напредват по-добре и имат достатъчно време да изградят своята увереност.

Курс по английски език
Обучение по английски език

Обучение в малка група

• Малката група /2-5 деца/ има също своите добри страни. Тук обучението е почти индивидуално и никой не е ощетен, тъй като учителят лесно обхваща малкия брой деца. В този случай предимството от това, че вниманието на учителя е насочено към всяко от децата се съчетава с това, че те взаимодействат помежду си, което е полезна част от развитието им. Тук възможностите за образователна комуникация и игри са много повече. Освен общуването с учителя, в този вариант има възможности за диалог помежду им, работа по двойки и групова работа. Малката група е подходяща за деца, които са по-социално ориентирани и имат нужда от повече динамика, а съревнованието им носи радост и ги стимулира да дадат най-доброто от себе си.

За да научите повече относно нашите целогодишни курсове по английски език за деца, посетете страницата на курса на нашия уеб сайт тук.

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.