ЦЕЛОГОДИШЕН КУРС ПО РУСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

Russian for Kids

ЦЕЛОГОДИШЕН КУРС ПО РУСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА ОТ 4 ДО 7 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

Превърналото се в традиция ранно чуждоезиково обучение в Център за чужди езици „Малвина“ бележи своето развитие като от тази учебна година предлагаме и обучение по руски език. Както обучението по английски език за деца, така и по руски език се провежда на базата на игрови подход. Занятията са тематични и се провеждат в приятна и уютна обстановка, съпроводени с много нагледни материали, песнички, стихчета и истории, както и използване на различни приложни изкуства.

ПОЛЗИТЕ ОТ РАННО ОБУЧЕНИЕ ПО РУСКИ ЕЗИК 

✅ На първо място децата ще развият безценен естетически усет към света от ранна възраст, благодарение на прекрасните илюстровани книжки и нагледни материали, както и на музикалните аранжименти на изучаваните песнички.
✅ Руската детска литература предлага безкраен ресурс от творби, които могат да станат любима част от ежедневието на децата.
✅ Руските детски песнички са издържали проверката на времето и имат висока художествена стойност.
✅ Руските приказки носят много доброта и мъдрост – ценен спътник в развитието на детето.
Всички истории имат нравствено послание, което възпитава децата в различни положителни личностни качества.
✅ От езикова гледна точка, децата свикват плавно с мекото звучене на руския език и от своя страна развиват правилно произношение.
✅ Заниманията увличат децата и те заживяват с приключенията на героите от приказните истории.
✅ Работата с различни приложни изкуства допринася за цялостното детско развитие, фината моторика и дава простор за вдъхновение и творчество.

Ранният старт в изучаването на руски език е предпоставка за по-нататъшното му надграждане в ученическа възраст. За курсовете по руски език за ученици може да прочетете тук.

Творческите занимания по руски език в Езиков център „Малвина“ се провеждат в малки групи до 5 деца в събота и неделя и са с продължителност 90 минути.

Научавай и се забавлявай!