КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
ЗА ВЪЗРАСТНИ

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

5 МОДУЛА / 25 АСТРОНОМИЧЕСКИ ЧАСА

ЕФЕКТИВНО ОБУЧЕНИЕ!

ЛЕТНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

В момента записваме курсисти за онлайн летни обучения по английски език за начинаещи възрастни на 2022 г. Курсът се състои от 5 модула с общо 25 астрономически часа. Самото начало на започване на курса и неговата интензивност се определят от възможностите и свободното време на курсиста!

Ако вие сте напълно начинаещ или сте учили английски, НО изпитвате трудности с писането, четенето, произношението или проговарянето, то Вие сте на правилното място. Губи ли Ви се нишката на правилата за произношение? Изпитвате ли трудности да говорите на английски? Това е нещо напълно нормално и се явява закономерно явление при изучаването на чужд език. Но важното е, че има решение и ние от Център за чужди езици и творчество “Малвина” сме тук, за да Ви помогнем!

Jolly Phonics

Предлагаме Ви изключително ефективна фонетична система за изучаване на английски език, адаптирана за възрастни, чието приложение дава забележителни резултати.

С какво ще ви помогне?

Фонетично ограмотяване и изграждане на основите на правилното възприятие и възпроизвеждане на езика

Какво е фонетично?

Фонетиката е познанието за звуковете. В английският език тя е от ключово значение, тъй като пишем едно, а четем друго.

Защо ни е необходим Jolly Phonics?

Защото английската азбука съдържа 26 букви, но в английския език има повече от 46 звука. Една буква представя различни звукове. Един звук може да се изпише с различни букви.

Английски език за възрастни
Certificate

Изучаването на фонетичните основи ще Ви помогне да пишете и четете правилно. Ще Ви изясни стандартните и алтернативните модели на английския правопис. Може би често се питате дали пишете правилно някои думи? След като се запознаете с фонетичните правила, ще се разделите завинаги с колебанието и неувереността и ще можете да пишете и четете грамотно. Следващата стъпка е проговарянето и постепенното подсилване на увереността да водите свободно разговор на английски език.

При завършване на всяко ниво на обучение, курсистите на Център за чужди езици и творчество "Малвина" получават сертификат.

Ако желаете да научите повече за обучението по английски език за възрастни по системата Jolly Phonics, може да прочетете нашата статия по темата на следния линк тук.