ЗА НАС

ОТ 2009 Г.

Традиция

Център за чужди езици и творчество „Малвина“ е създаден през 2009 година като уютно и приятно място за потопяване в атмосферата на Английския език и култура. Целта ни е тук всички деца и курсисти да се чувстват спокойни и без напрежение да усвояват необходимите знания, според своя собствен темп и ритъм на учене.

Индивидуален подход

Нашите преподаватели се отнасят с уважение към различните типове темперамент и интелигентност на своите ученици. Гъвкавият подход и креативните им идеи допринасят за оптималната успеваемост на всеки ученик.

Иновативност

Работим с оригинални английски учебни системи, чрез които учениците последователно надграждат своите знания всяка учебна година. За начинаещите в ограмотяването използваме фонетичния метод, който дава най-добри резултати. Това е оригинален подход, който се използва от самите англичани и подпомага разбирането и усвояването на специфичните особености при писане и четене на английски език.

Творчество

От 2015г. организираме летен творчески лагер в прекрасна планинска местност с фокус на програмата върху практическата употреба на английски език и музика. Също така, вече повече от година предлагаме образователен куклен театър на български език за деца, който развива едновременно говорните, експресивните и творчески умения на децата на базата на уникален образователен подход.

Мисия

С други думи, нашата мисия е да възпитаме у децата любов към ученето на чужд език, да ги запознаем с друга различна от българската култура, да им създадем ценни навици за учене и формиране на собствено мнение, да обогатим тяхната обща култура, да развием техния творчески потенциал, за да бъдат добре подготвени хора в глобалното общество, в което живеем.