ПОКАНА

Скъпи родители,
Имаме удоволствието да ви поканим на онлайн информационни срещи относно летните езикови лагери за ваканция – 2023, организирани от Езиков център „Малвина“. 

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ЗА ЛЕТЕН ЕЗИКОВ ЛАГЕР "МУЛТИ ЛИНГВА"

Първата среща ще се проведе на 19.04.2023 от 18.45 ч и ще засяга въпроси по организацията и програмата на летен езиков лагер „Мулти Лингва“ за деца на възраст 10-12 години. Лагерът ще се проведе в периода 01.07-08.07.2023 в с. Триград, хотел Тирград. В рамките на 60 минути ще имате възможност да видите презентация за лагера и да зададете своите въпроси. Предварително може да се запознаете с основната информация тук

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИНФОРМАЦИОННАТА СРЕЩА

В деня на информационната среща ще получите линк на Вашия имейл за нея. Молим желаещите да присъстват на срещата да попълнят следната регистрационна форма:

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ЗА ЛЕТЕН ЛАГЕР С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК "УМЕНИЯ ЗА ЖИВОТ"

Втората среща ще се проведе на 20.04.2023 от 18.45 ч и ще бъде относно организацията и програмата на летен езиков лагер „Умения за живот“ за ученици на възраст 13-15 години. Този лагер ще се проведе в периода 03.08-08.08.2023 в къща за гости „Райа“ в курортно селище Цигов чарк. Отново в рамките на 60 минути ще имате възможност да видите презентация за лагера и да зададете своите въпроси. Предварително може да се запознаете с основната информация тук.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИНФОРМАЦИОННАТА СРЕЩА​

В деня на информационната среща ще получите линк на Вашия имейл за нея. Молим желаещите да присъстват на срещата да попълнят следната регистрационна форма:

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. С радост ще отговорим!