Аниматори за детски рожден ден

31.03.2024г.

аниматори за детски рожден ден:
частно парти или парти в детската градина

Ако Вашето дете обича приказки и има артистични наклонности, ние от Център за чужди езици и творчество „Малвина“ имаме  предложение, което със сигурност ще Ви заинтригува.

какво предлагаме?
интерактивен куклен театър по български приказки

Куклен театър под формата на интерактивно и образователно занятие – едно смислено забавление за малки артистични натури. Децата ще имат възможност да покажат своя актьорски талант и в същото време да увлекат своите гости в незабравимо емоционално изживяване с истински кукли и декор. Това не е просто гледане на куклен спектакъл, а непосредствено активно участие на децата, което ще остави трайна следа в тяхното съзнание и скъп спомен от едно специално парти за рожден ден.

Образователен куклен театър
Интерактивен образователен куклен театър
Листата на брезата

Аниматори за парти за детски рожден ден в детската градина:
интерактивен образователен куклен театър

Център за чужди езици и творчество “Малвина” се занимава с интерактивен образователен куклен театър вече няколко години. Освен, че предлагаме интерактивен куклен театър за частно детско парти за рожден ден на предпочитано от Вас място, също така може да гостуваме за празненството на Вашето дете в детската градина. 
Имате възможност да избирате от следните приказки:
„Рачко Закачко“ от Атанас Цанков /подходяща за лятото/
„Мравче Подигравче“ от Атанас Цанков /подходяща за есента и зимата/
„Листата на Брезата“ от Леда Милева /подходяща за есента/
„Ябълката“ от Владимир Сутеев /подходяща за есента/ „Мишоран Калпазан“ от Атанас Цанков /подходяща за всички сезони/
„Буболечка Пречка“ от Атанас Цанков / подходяща за всички сезони/
„Конфитюрът на Малина“ от Светла Радивоева /подходяща за всички сезони/.

Анимацията на партито се провежда от Мариана Дянкова. Тя  се е посветила на образованието и творческото развитие на децата, работейки като учител по английски език  повече от 20 години, а от 5 години развива своя авторска идея – интерактивен образователен куклен театър. Целта на тези забавно-образователни спектакли е децата да се потопят в приказната атмосфера  на българските приказки. Да усетят мелодията на римата и неусетно сами да станат  разказвачи на приказки на своя красив роден език.  Всяка куклена драматизация е незабравимо и неповторимо пътешествие в света на приказките, в което децата не са просто зрители, а малки актьори, които в непринудеността на играта влизат в роля и стават част от приказната история.

Мариана Дянкова се занимава с преподаване на английски език от 20 год. и с интерактивен куклен театър от 5 години. Всеки неин спектакъл е незабравимо и неповторимо пътешествие в света на приказките, където децата не са просто зрители, а малки актьори, които в непринудеността на играта влизат в роля и стават част от приказната история. 

Може да прочете повече за интерактивния куклен театър на нашия уебсайт, като посетите следните линкове тук и тук, а също така може да разгледате снимки на нашата фейсбук страница!

Може да прочете повече за интерактивния куклен театър на нашия уебсайт, като посетите следните линкове тук и тук, а също така може да разгледате снимки на нашата фейсбук страница!

Превърнете празника на Вашето дете в незабравимо преживяване с магията на кукления театър и ни потърсете на телефон: 098 754 5946